Keys!!!!

Waah! Just nu sitter jag med två nycklar till den nya lägenheten i min ficka!! Den tredje får vi senare idag för de skull bona golven sen. Lägenheten är så fin förutom att det var dåligt städat och snuskiga fettfläckar på en del tapeter men det tackar vi för eftersom det innebär att vi får det tapetserat åt oss HIHIHI :D nu ska jag fortsätta städa och packa här innan min fina mamma o lillasyster kommer förbi för att hjälpa till! Pussokram från en jääädrigt glad tovis!

Halsband till örhänge.

Satt och pillade på mitt korshalsband igår och tänkte att jag förmodligen inte skulle använda det igen, sen infann sig en liten idé i mitt huvud och jag satte den i verk idag!

Detta halsbandet skulle förvandlas till ett ack så moderktigt korsörhänge.


Taylor Momsen, en idiot?

Läste en artikel idag om att taylor momsen (från gossipgirl) inte gillar rihannas klädstil. Läs nedan:


Hon menar alltså att rihanna är pop och inte borde klä sig så rockigt som i skinnjacka.

Sen, läste jag en till artikel, om att taylor ska vara ansiktet utåt för ingen mindre än Madonnas kollektion Material Girl. I bildspelet finns en bild på madonna iklädd just en SKINNJACKA. Madonna är väl ändå QUEEN OF POP? Med andra ord är taylor riktigt pantad! 

Bilden på madonna från plåtningen med taylor:

Hahahaahahaha!


Hej!

Idag är det onsdag, det ser ut att bli fint väder idag och det var tamefasen på tiden! Har vart regn och framförallt grått i flera veckor nu, medans andra har sååå fint väder. Bitter? Ja! Fast det har fått mig att längta väldigt till hösten, jag älskar höst. Mysigaste årstiden!

Snart flyttar vi också och vi har packat en enda låda, får ta tag i det idag :)


Puss&kram

RSS 2.0