1a dec -10

aand im back! Och det hemska temat är på plats, sov ganska länge igår så därför blev det ingen uppdatering och inget designpill, men nu har jag några minuter innan klockan ringer och jag ska ner till tvättstugan igen, så vi börjar med igår, vi var vakna på morgonen och åkte till thaihouse, åt massa mat och sen begav vi oss till willys och storhandlade, så jävla underbart varje gång. Det är så billigt! Nu har vi mat så vi klarar oss i några veckor, sen blir det dit igen, tänk vad ekonomiskt!

Var även förbi zooaffären och köpte syrsor till ödlorna och jag slog till på ett täcke till issie, det var näästan gratis, och det passade perfekt. Fick köpa ett nytt halsband till Issie också, det hon har nu är på väg att gå sönder och selen jag beställde från pupstore har inte kommit än. Hade fått mejl från dom idag där det stod att de skickat min order IDAG, hur långsamma är de undrar jag då..?
tss.


Idag har vi inte hunnit göra så mycket än, vi skriver jag förut var det mest "jag" på vardagarna men nu är det vi, för vi jobbar för tillfället samma arbetstider och det är så skönt:) Få somna och vakna tillsammans även på vardagarna, det är lyx! Iallafall för oss♥

Ska tvätta några tvättar till idag och sen ska vi iväg och kika på handbollsmatchen! V kom med världens bästa idé förut..
Jag: "ska vi äta pepparkakor och dricka glögg sen?"
v: "ja det kan vi göra!....eller så tar vi med glögg i en termos och pepparkakor till matchen!"


ehhh this is why i love you!

Issie i sitt nya täcke:


Kommentarer
Postat av: Shotiie

hehe okej, ja det är klart =) jo men jag hörde något om valpningen jag med.. okej.
Men jätte bra att du orkade svara på lite frågor och så! Jag funderar nämligen starkt på en till hund och jag har fastnat mycket på denna ras, men jag vill samla på mig info först :) tack så mycket!
Riktigt fin e din hund! =)

2010-12-01 @ 18:27:59
URL: http://shotiie.blogspot.com

Innan du kommenterar!
• Spam & reklam-kommentarer publiceras inte men dom anmäls till blogg.se!
• Nej, jag vill inte följa din blogg på bloglovin'!

Övriga kommentarer välkomnas varmt och undrar du något,
ställ frågan i min bloggsvars-ruta i sidmenyn till höger. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0