tjuderutt!

Oooh vilken härlig morgon! Kväll snart för mig, men iallafall. Ska ta på mig och gå ut med lillskruttan nu tänkte jag.


Förra veckan var jag och syster ute på en promenad, haha det kom en gammal tant med en liten papillon (tror jag) såg ut som issie ungefär, vit med svart huvud. Tanten stannar och tar tag i hundens halsband när vi ska gå förbi henne, vi tittar (jag undrar varför) och out of nowhere så börjar hunden skäll skrika, tänk er ett hundskrik och några fjuttiga skall på det uiiiieeeeeewäffwäffieeeeewäff!!! Haha, och vi skrattade, tyst förstås, tills det inte gick längre, haha gud.. ja man måste ha hört det för att inse hur roligt det faktiskt var!


Oh syster berättade en rolig grej också "Hon brukar va o fika, med några.. vet inte vilka det är men dom ser bättre ut än henne o jag tror hon verkligen försöker passa in där.. " 
"psykiskt störd...."

ingen fattar väl, lika bra det. Men jag kommer älska att blicka tillbaka och läsa detta, mwahaha!
 
Sen skrattade vi lite till, känns bra att vi kommit varandra närmare, när vi båda bodde hemma var det helvetiskt, hehe, och nu kan vi prata om det mesta, ett stort framsteg, blir mycket kärlek i rad känner jag nu, men ååh jag älskar min storasyster (och min lillasyster och mina bröder!!)Kommentarer
Postat av: frida

http://fridaochnatalies.blogg.se/2010/october/trakig-blogg.html#comment kommentera där om vad vi ska blogga om. även fast du kanske inte läser våran blogg vore det kul om du ändå kunde tipsa oss! =)

2010-10-21 @ 11:19:51
URL: http://fridaochnatalies.blogg.se/
Postat av: lovisa

Hej är allt bra?:)
skulle du vilja följas via bloglovin? har haft det ganska länge men inte varit aktiv, skulle vara kul med nya bloggar att följa:)

2010-10-21 @ 11:34:48
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Sofi

SV: melba.se :)

2010-10-21 @ 19:19:49
URL: http://sofihjalmarsson.blogg.se/
Postat av: Tilla

Haha! :)

2010-10-21 @ 19:48:31
URL: http://tillaandersson.blogg.se/
Postat av: Mahlin

Vad härligt att läsa! Både om toktanten/tokhunden och om dig o storasyrran. Jag minns när man med våld fick hålla er två isär så ni inte skulle klösa varandra i stycken. Då trodde jag inte att jag skulle få läsa såna här gulliga inlägg. Gilla! :)

2010-10-31 @ 11:55:56

Innan du kommenterar!
• Spam & reklam-kommentarer publiceras inte men dom anmäls till blogg.se!
• Nej, jag vill inte följa din blogg på bloglovin'!

Övriga kommentarer välkomnas varmt och undrar du något,
ställ frågan i min bloggsvars-ruta i sidmenyn till höger. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0