15e februari.bilder från weheartit.com

Phu... jag är så trött.. jämt! Igår var jessicka här en sväng, det var trevligt :) Även fast jag som nu var så sjukt trött! Gick o la mig igen efter att hon gått, sover hela dagarna känns det som..

Idag fick jag sova 3 timmar innan jag behövde gå upp och kissa, tre timmar! Jag brukade kunna sova 12 timmar i streck utan att ens vara kissnödig när jag gick upp.. Sen hade jag så sjukt ont i magen också, jag har det ibland och det ska tydligen ha med graviditeten att göra men ändå så gör det mig så orolig för det känns som mensvärk och då blir jag rädd att ett missfall är på gång.. väldigt jobbigt men det lättar iallafall att få höra att det är "normalt".


Många frågar hur jag mår, hittills bra! Inget illamående eller nåt annat, förutom tröttheten och magvärken, men det kan jag stå ut med, bara allt går bra!

En del säger "vad skönt att du mår bra, det är värst i början sen blir det bara bättre" medans andra säger "Vänta du, det blir värre!"

Hittils verkar det förstnämnda stämma, hade mer ont i magen i början men nu har det minskat, känns skönt, man känner verkligen att nåt händer inuti. ♥


Startar en ny kategori idag "Graviditet". Såklart :)


nu ska jag tappa upp ett bad!

Pussokram på er fina.Kommentarer
Postat av:

åh vad fin bild :)

är också gravid, med mitt första barn! så underbart :)

2011-02-15 @ 16:12:42
URL: http://bbarahelena.bloggsida.se

Innan du kommenterar!
• Spam & reklam-kommentarer publiceras inte men dom anmäls till blogg.se!
• Nej, jag vill inte följa din blogg på bloglovin'!

Övriga kommentarer välkomnas varmt och undrar du något,
ställ frågan i min bloggsvars-ruta i sidmenyn till höger. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0