onsdag
Idag hade jag och sofia bestämt träff, riktigt kul! Hon hade ingen aning om att jag var gravid så det var ju också kul, haha!

Hursom, det fick bli en sallad, är fortf så jävla mätt att jag vill kräkas, fyfan.. Haha, så idag mår jag illa för det, typiskt. Imorse på jobbet så var det så lugnt sista timmen så jag bad om att få gå hem en timme tidigare och ta ut det i komp istället, jag har ändå ganska många timmar och det fick jag så det var väldigt skönt att gå hem och lägga sig en timme tidigare!

Ska jobba ikväll igen, vill verkligen inte vara hemma, mest för att jag är rädd om mitt jobb men också för pengarnas skull och för att man blir så förbannat rastlös av att bara ligga hemma!

Nepp nu är jag fit for fight igen, ska testa att ta med de där sea-banden som jag köpte på apoteket, hittills tycker jag att dom är skräp men ger dom en chans till, förhoppningsvis hjälper de mot det där brutala illamåendet som slår till på kvällen.

Håll tummarna!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Håller tummarna för dig att natten går bra :) Ta med dig en burk kex också ;)

Pusspuss

2011-03-09 @ 20:06:17
URL: http://babishen.devote.se
Postat av: stephanie

Sea-band??? :)

2011-03-09 @ 20:43:20
Postat av: Tove svarar

stephanie: Seaband är armband som du sätter på dina handleder, har en kula på insidan som ska pressa mot nån nerv för o dämpa illamående, istället för tabletter, men det funkar verkligen inte.. haha!

Hur går det för dig? :)

2011-03-09 @ 21:46:54
URL: http://tuvi.se
Postat av: Stephanie

Är inne i 14 nu (idag) :D:D:D:D Mår inte lika illa, men tillräckligt! Morgonen o förmddagen mest, förut var det bara kvällar. okej, synd att de inte fungerar, va kostar ett sånt armband då? Kanske är värt o testa, äter 2 tabletter/dag, varje paket innehåller 10 tabletter o kostar mig 65 kr/veckan, blir mycke när man tänker efter....

2011-03-10 @ 12:47:05
Postat av: s.

Vecka 13 menar jag! :P

2011-03-10 @ 12:48:19
Postat av: Tove svarar

Stephanie: iihhh! Va skönt att du mår bättre! Man kan köpa armbanden på apoteket, tror de kostade 145:- Det är två i ett paket, ett till varje handled, värt att testa om det fungerar, tyvärr så gjorde det ju inte det på mig:P Oj, ja det var dyrt! Är det åksjuketabletterna?

2011-03-10 @ 21:21:44
URL: http://tuvi.se

Innan du kommenterar!
• Spam & reklam-kommentarer publiceras inte men dom anmäls till blogg.se!
• Nej, jag vill inte följa din blogg på bloglovin'!

Övriga kommentarer välkomnas varmt och undrar du något,
ställ frågan i min bloggsvars-ruta i sidmenyn till höger. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0